Make your life easier - in style

Lasessor tote bag

Treat your friend with this pocket-sized, waterproof and good-looking multi-purpose bag!

Kestokassi kokoontaiteltuna kädessä
Pantterikuvioinen Kestokassi kädessä

Plastic and traditional cloth bags are out of style

Here's an innovative solution

The Lasessor bag is 1.5 times more spacious than a traditional commercial plastic bag. Thanks to the integrated protective bag, you can also bring a Lasessor bag conveniently in your pocket or bag.

The bag can carry a load of 20 kg and stays effortlessly on your shoulder thanks to its ergonomic design. The bag is durable, washable and reusable.

Click here to discover our collection!

Durable bags can also be ordered

As a gift

Thanks to our beautifully made packaging, you can also order durable bags as a gift and send it directly to a friend!

Kestokassi ja sen lahjapakkaus

The durable bag is in many ways the best option just for you!

Tietoa kestokassista

Lasessor

Kestokassi

Kestokassi

Lasessor Bags

Kestokassi

€11,90

Laadukas ja kätevä kestokassi

Normaalit kangaskassit ovat hankalia, ne putoavat olkapäältä, eivätkä ne ole tarpeeksi tilavia. Niitä voi olla myös vaivalloista kantaa mukana kun ne ovat tyhjiä.

Muovikassit taasen kuluttavat ympäristöämme, ovat epäkäytännöllisiä, sekä loppujen lopuksi myös kalliita! Muovikassit myös usein repeilevät matkalla, ja vievät tilaa kotona kaapissa.

Tämän takia muovista valmistetut kauppakassit ovat menossa sukupuuttoon. 

Uusi innovatiivinen kestokassi tekee jokapäiväisestä elämästäsi helppoa ja tyylikästä.

Lasessorin uusi kestokassi on kätevä kantaa mukana, sillä se taittuu helposti kokoon. Kestokassissa on sisään ommeltu tasku, johon kassi viikkautuu taskukokoiseksi mukana kannettavaksi nyssykäksi. Voit kantaa sitä helposti taskussasi mennessäsi kauppaan.

Kestokassin hihnat ovat optimoitu juuri sopivan kokoisiksi. Sitä on mukava kantaa olalla, eikä se raahaudu maassa kun kannat sitä kädessäsi.

Kestokassimme kantaa jopa 20 kiloa, ja pitää 30 litraa! Kassi on vedenkestävä ja myös vesipestävä.

Voit valita kassin itsellesi sopivalla kuosilla. Raikkaat ja täyteläiset värit saavat kassisi erottumaan joukosta. Voit kantaa mukanasi tyylikästä pantterikuosista kassia tai vaikkapa klassista mustaa. Saatavilla yhteensä neljätoista eri vaihtoehtoa!

Kestokassin käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Ota kassi mukaan rannalle, ostoksille, piknikille, vene-reissulle tai vaikka mökille ja ylläty!

Lupaamme sinulle, että vastaava kassia ei ole. Tilaa omasi ja tee elämästäsi helpompaa, tyylikkäämpää ja katso ystäviesi ilmeitä kun ensi kerralla kannat mukanasi Lasessorin kestokassia!